XX TROFEU DE RASPALL
L'ELIT DEL RASPALL ES REUNIX EN EL XX TROFEU MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS DE LA SAFOR
4/09/2017

Hui s'ha presentat el XX Trofeu de Raspall de Mancomunitat de Municipis de la Safor a la seu de l'esmentada entitat. El torneig reunirà sens dubte els millors professionals del raspall i també les promeses amb major projecció, ja que hi haurà un segon trofeu paral·lel en categoria juvenil.

 

El Sr. Tomàs Ferrandis, president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, en primer lloc, ha agraït als ajuntaments, als trinquets i a les empreses patrocinadores poder dur a terme aquest trofeu. I ha destacat que la Mancomunitat de la Safor sempre ha donat suport a aquest esport autòcton i als jugadors tant professionals com juvenils de la comarca de la Safor, ja que la pilota sempre ha estat molt arrelada a la comarca.

 

El Sr. Fredi Hernando, responsable de ValNet, ha explicat que en cadascuna de les dues competicions participaran quatre equips davall el format de lliga, que constarà de quatre jornades. Ha destacat que enguany hi haurà dues semifinals i els guanyadors jugaran la final, la qual cosa farà molt més competitiu el trofeu.

 

En el trofeu professional els equips participants són els següents: Moltó i Dorin, Sergio, Brisca i Néstor, Guille Coeter II i Lorja, i Ian, Canari i Raúl.

 

En el campionat de juvenils les partides es jugaran just abans que les de professionals.  Els equips confeccionats són: Pau G. I Ricardet, Chaveli i Javier, Vicent i Jaume II, i Salelles II I Ibisa.

 

La competició començarà el pròxim dissabte dia 2 de setembre de 2017 al trinquet de Bellreguard i acabarà el dimarts 12 de setembre de 2017 al trinquet d’Oliva, on es jugarà la final. La segona jornada es realitzarà a Piles el divendres 8 de setembre de 2017 i la tercera serà a Xeraco, on es disputarà el tercer i quart lloc.

 

Informa Gabinet de premsa de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30