Concurs
Premis del I Concurs de Dibuix del Dia Mundial Sense Tabac.
La Mancomunitat de Municipis de la Safor entega els premis del I Concurs de Dibuix del Dia Mundial Sense Tabac.
2/06/2017

El dijous 1 de juny de 2017, el president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Sr. Salvador Femenia, ha fet entrega dels premis del I Concurs de Dibuix del Dia Internacional Sense Tabac, promogut per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives, al saló d’actes de l’entitat.

 

El dit concurs va ser convocat per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives amb la finalitat de promoure la reflexió i la conscienciació entre la població escolar, i dels beneficis d’una vida saludable sense drogues per a la commemoració del Dia Mundial sense Tabac.

 

En aquest concurs ha participat l’alumnat de 5é i 6é de Primària dels centres escolars dels municipis pertanyents a la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

 

El primer premi, dotat amb un val de 100 per a material esportiu, ha recaigut en un alumne del Col•legi Lluis Vives d’Oliva; el segon premi, dotat amb un val de 75 euros per a material esportiu, ha sigut atorgat a un alumne del Col•legi Joan Martorell de Xeraco i el 3r premi, dotat amb un val de 50 euros per a material esportiu, ha sigut entregat a una alumna del Col•legi San José de la Montaña d’Oliva.

 

També s’ha atorgat un premi de 200 euros per a material esportiu al centre escolar del guanyador del concurs, és a dir al Col•legi Lluis Vives d’Oliva.

 

Amb el dibuix guanyador s’editarà un cartell per a la seua distribució per tota la comarca de la Safor, amb motiu de la commemoració del Dia Mundial Sense Tabac.

 

Informa Gabinet de premsa de la Mancomunitat de Municipis de la Safor
 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30