Les Nit Bordes
El Calaix Jove de la Mancomunitat de la Safor, amb la col•laboració del IVAJ, organitza unes activitats d’oci educatiu per a joves de la comarca: LES NITS BORDES
26/10/2018

Amb aquest projecte la Mancomunitat de la Safor pretén oferir als joves alternatives actives a l’oferta d'oci consumista, gaudint de les instal•lacions municipals en períodes nocturns, fora de l'horari habitual i tradicional. El programa ofereix una alternativa a la cultura del consumisme d'alcohol i altres drogues a les vesprades i les nits dels caps de setmana, proposant un oci actiu i participatiu, que es basa en activitats esportives i culturals que fins ara mai no havien pogut realitzar-se de nit, i així es dóna als joves la possibilitat d'elegir que els abelleix més fer amb el seu temps lliure.

 

Les activitats es dissenyen intentant cobrir tant com siga possible les inquietuds i  els interessos dels joves, optant en tot moment per una oferta àmplia i variada a nivell social, cultural i esportiu.

 

El programa naix des d'una perspectiva integral d'actuació que abraça informació, formació, dinamització i participació, que busca conjuminar esforços en l'àmbit municipal i en l'àmbit comunitari on totes les associacions juvenils i no juvenils, entitats i organitzacions de tot tipus col•laboren per completar un projecte complex i ambiciós per a la joventut. Les activitats estan realitzades pel Consell dels Joves de Gandia.

 

"Les nits bordes" és tracta d'un nom que connecta directament amb els joves, el seu llenguatge i la seua manera d'entendre l'oci. Apel•la a la necessitat dels joves de fer coses diferents, de moure's i participar en les activitats del seu municipi o comarca.

 

En la programació es planteja la idea de realitzar diferents tipus d'activitats, sent aquestes realitzades en divendres i dissabtes, de 21:00 a 01:00 hores, i obertes a joves d'entre 14 i 30 anys. A continuació es descriuen algunes de les activitats a realitzar dins del programa de "Les nits bordes": jocs de rol, breakdance, Bioconstrucció, Taller de ràdio, Patinatge nocturn, Tècniques fotogràfiques, Karaoke, videojocs, ScapeRoom, curtmetratge, percussió, caracterització, creació de disfresses, risoteràpia, excursió a la llum de la lluna, acostar-se a les estrelles i gimcana temàtica.

 

El circuit comença aquest dissabte dia 27 d’octubre de 2018, a partir de les 21 hores, a l’Espai Jove de Beniarjó amb l’activitat de ScapeRoom.

 

Informa Gabinet de premsa de la Mancomunitat de Municipis de la Safor
 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30