Obra Social
L’OBRA SOCIAL DE CAIXABANK COL·LABORA AMB EL CDIAP
L’Obra Social de Caixabank col·labora amb el CDIAP de la Mancomunitat de Municipis de la Safor
8/11/2017

L'Obra Social de CaixaBank (La Caixa), per tercer any consecutiu, reconeix la tasca que es desenvolupa en el Centre d’Estimulació i Atenció Primerenca, i ha col·laborat amb l'adquisició de material per als xiquets i xiquetes després de valorar el projecte presentat, a través de l'Associació de Pares del CDIAP de la Mancomunitat de municipis de la Safor.

 

El CDIAP realitza intervencions dirigides a la població infantil en els primers anys de vida amb l'objectiu de donar resposta el més prompte possible a les necessitats transitòries o permanents que presenten els xiquets amb trastorns del desenvolupament o que tenen risc de patir-ne, comptant en tot moment amb la família i l'entorn.

 

El passat 2 de novembre ha tingut lloc l'acte oficial de lliurament del material en el Centre, al qual han assistit representants de CaixaBank, el Director d'Àrea de Negoci, Sr. Carlos Alberto Campos, i el Director de l'Oficina Principal de Gandia, Sr. Carlos Juan Petit, als qui la presidenta de l'Associació de Pares, Sra. Susa Calafat, altres pares i professionals han agraït el seu suport, gràcies al qual s'han aportat millores en la renovació del mobiliari destinat als xiquets i xiquetes.

 

Amb aquest CaixaBank, mitjançant la seua Obra Social, demostra la seua generositat i solidaritat en donar suport i impuls a programes i projectes amb l'objectiu d'ajudar a les persones per a construir una societat amb més oportunitats.

 


 
 

 

Informa Gabinet de premsa de la Mancomunitat de Municipis de la Safor

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31