Rutes Turístiques Entre Comarques
L’ENTRE COMARQUES ARRIBA A LA COSTERA I LA CANAL DE NAVARRÉS EL PROPER 24 I 25 DE FEBRER
Entre Comarques es tracta d'un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Costera, la Canal de Navarrés i la Safor.
20/02/2018

Un any més es posen en marxa les rutes turístiques “Entre Comarques”, que tindran lloc els dissabtes i els diumenges del 3 de febrer al 24 de juny. Un total de 18 caps de setmana en els que es realitzarà turisme per la província de València amb l’objectiu de mostrar la història, la cultura, les tradicions i els costums de 66 municipis.

 

Les rutes turístiques guiades començaran tots els dissabtes i diumenges programats des de l’Ajuntament de cada població participant a les 10:30 per al grup del matí i a les 16:30 hores en el grup de la vesprada, excepte per a aquelles rutes en les quals s’indique alguna modificació. Els participants hauran de desplaçar-se pel seu propi compte fins al lloc de partida i hauran de portar calçat adequat per a caminar.

 

El proper cap de setmana 24 i 25 de febrer es el torn de la Costera i la Canal de Navarrés .El dissabte 24 de mati farem una ruta pel patrimoni de la Llosa de Ranes i una visita a la fàbrica de formatge i per la vesprada un passeig urbà per l’Alcúdia de Crespins.

 

El diumenge 25 de mati visitarem las “calleciquias” de Bicorp i l’art rupestre llevantí i per la vesprada Chella i el “salto”.

 

El preu de la visita guiada són 5€ per persona, que seran abonats abans de l’inici de cada ruta al guia o responsable de la visita. El preu inclou les rutes de matí i vesprada, degustació gastronòmica i un detall de benvinguda.

 

Les inscripcions es podran realitzar fins a les 12:00 hores del dijous anterior a la ruta, a través del formulari on line de les Mancomunitats participants : www.valldalbaida.com // www.riberaturisme.es // www.mancomunitat-safor.es// www.lacosteracanal.es on també podeu trobar informació més detallada de cada ruta.

 

Aquesta iniciativa turística està organitzada per les Mancomunitats de la Costera , la Canal de Navarrés, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Vall d’Albaida i la Safor, amb la col•laboració dels Ajuntaments dels municipis participants i patrocinada pel Patronat Provincial de Turisme i la Diputació de València.
 

 

PUNTS D’INFORMACIÓ TURÍSTICA EN LES MANCOMUNITATS PARTICIPANTS:

Més informació en www.valldalbaida.com // www.riberaturisme.es // www.mancomunitat-safor.es / www.lacosteracanal.es

 

Programa de rutes

 

 

Inscripcions on line ací

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31