Turisme/Fires
FIRA DE LES COMARQUES
La Mancomunitat de Municipis de la Safor participa en la Fira de les Comarques
22/06/2017

La Mancomunitat de Municipis de la Safor participarà a la FIRA TURISME VALÈNCIA – LA FIRA DE LES COMARQUES amb estand propi, que se celebrarà del 23 al 25 de juny a la Plaça de Bous de València, i està organitzada pel Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València.

 

En la dita fira les grans protagonistes són les mancomunitats que presentaran les destinacions turístiques destacades dels municipis de la comarca que representen.

 

La Mancomunitat de la Safor oferirà les seues ofertes turístiques: Rutes Turístiques Entre Comarques, on participen municipis de la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Costera, la Canal de Navarrés, la Vall d'Albaida i la Safor, i la Ruta dels Porrats, formada pels municipis d’Oliva, Benirredrà, la Font d’en Carròs, Potries, Ròtova, Tavernes de la Valldigna i l’Alqueria de la Comtessa, entre altres. A més oferirà l'oferta turística de diferents municipis de la comarca de la Safor, com ara Ador, Alfauir, Bellreguard, Beniarjó, la Font d'en Carròs, Piles, Ròtova, Villalonga i Xeresa.

 

En aquesta fira també hi haurà un espai de venda directa de productes turístics i activitats d’animació, oci i entreteniment, on els visitants podran gaudir de concerts de música en directe, actuacions folklòriques, tast de productes, consum de productes gastronòmics locals i per als menuts tallers de temàtica de les nostres comarques, etc.

 

Informa Gabinet de premsa de la Mancomunitat de Municipis de la Safor
 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31