Formació
CURS DE VALENCIÀ DEL NIVELL A1
La Mancomunitat de Municipis de la Safor inicia un curs de valencià del nivell A1
17/11/2017

La Mancomunitat de Municipis de la Safor, a través de l’Agència del Promoció del Valencià, servei finançat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, realitza un curs de valencià del nivell A1 adreçat a la població, sobretot provinent d’altres països, que no sap parlar gens el valencià o ben poc.

 

El curs és completament gratuït i les persones interessades han de passar per les oficines de Mancomunitat per omplir la fitxa d’inscripció al llarg del mes de novembre i  començament de desembre.

 

El dit curs tindrà una duració de 60 hores i està previst el començament el pròxim 5 de desembre de 2017, en horari de dimarts i dijous de 17h a 19h.

 

Els objectius del dit curs és facilitar l’accés al coneixement i a l’ús quotidià del valencià, i afavorir la inclusió social i cultural de la població adulta dins de la realitat sociolingüística i historicocultural valenciana.

 

La Mancomunitat de Municipis de la Safor es va acollir a la iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, el Servei  d’Acreditació i Assessorament i la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià per a ser entitat acreditada per a l’organització, formació i avaluació de cursos de valencià de nivell A1.

 

Per la qual cosa, totes aquelles persones que superen la prova que es realitze en acabar aquest curs, obtindran el Certificat de Nivell A1 de Coneixements de Valencià expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

 

D’altra banda, i en coordinació amb l’Oficina PANGEA de la Mancomunitat, també es prepararà per a la prova de coneixements constitucionals i socioculturals d'Espanya (prova CCSE), que es tracta d’un examen elaborat per l'Institut Cervantes que avalua, per mitjà de diferents tasques, el coneixement de la Constitució i de la realitat social i cultural espanyoles, ja que és un dels requisits establits en les lleis per a l'adquisició de la nacionalitat per a residents a Espanya.

 

S'organitza a partir de dos grans apartats: Govern, legislació i participació ciutadana a Espanya, i cultura, història i societat espanyoles.

 

Encara que inicialment, per presentar-se a aquesta prova, no es requereix una preparació específica, aquesta és una iniciativa adreçada a aquelles persones
estrangeres que volen accedir a la nacionalitat espanyola i necessiten una orientació més pràctica per accedir al dit examen.

 

Informa Gabinet de premsa de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31