Concurs
CONCURS DE MÚSICA JOVE
El CALAIX JOVE de la Safor convoca el "Concur de Música Jove"
2/08/2017

Un any més el CALAIX JOVE DE LA SAFOR anima als grups de musica de la comarca a participar en el Circuit de Música.

 

Hi podran participar tots els/les solistes i/o grue estiguen formats almenys per un 50% de joves menors de 35 anys, en qualsevol modalitat musical, és a dir: pop-rock i derivats, (ska, reggae, punk, blues, ritma’n blues, rock and roll, soul, hardcore, heavy...), jazz, folk, cantautors, noves músiques, músiques electròniques, soundsystem, ètnica, fusió, etc. Tindran prioritat els grups que almenys un dels membres estiga empadronat en algun dels municipis organitzadors i que són: Almoines, l’Alqueria de la Comtessa, Bellreguard, Beniarjó, Benirredrà, Guardamar de la Safor, la Font d’en Carròs, Oliva, Palma, Rafelcofer, el Real de Gandia, Simat de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna, Xeraco i Xeresa.

 

El Circuit constarà de tres fases diferents:

 

PRIMERA FASE: De la totalitat dels treballs presentats, un jurat integrat per membres de l’organització seleccionà com a màxim 15 grups que passaran a formar part de la fase següent.

 

SEGONA FASE: Els grups seleccionats prendran part d’aquesta segona fase, que consistirà en l’actuació en directe en els diferents locals que participen en el Circuit, sent un dels grups per concert, el que passarà a la final.

 

TERCERA FASE: El jurat valorarà als grups finalistes en un concert únic, que tindrà lloc en un dels municipis membres el Calaix Joves de la Safor.

 

La dotació econòmica dels premis és:

1r. Premi 500€
2n.Premi 300€
3n.Premi 200€

 

Les bases i l’enllaç a la fitxa d’inscripció es poden trobar al web de la Mancomunitat de Safor, al Facebook del Calaix Jove i al web del Consell dels Joves de Gandia.

 

El Calaix Jove de la Safor és una unitat d’actuació de la Mancomunitat de la Safor. És un projecte ja consolidat, que té com a finalitat fomentar la participació dels joves en la vida social, potenciant l’associacionisme i creant un espai de trobada i de col·laboració entre els joves de la comarca.

 

Contacte: Pepa Izquierdo Tel. 696 55 17 90

 

Informa Gabinet de premsa de la Mancomunitat de Municipis de la Safor
 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30