Ruta dels Porrats

Els municipis de Potries, Ròtova, Benirredrà, lAlqueria de la Comtessa, Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna, amb l'acord previ adoptat pel Plenari de cada ajuntament, van constituir la Unitat d'Actuació Ruta dels Porrats al si de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, amb la finalitat de promoure i coordinar conjuntament les activitats i els recursos en la celebració de les activitats ludicofestives i culturals que en aquests pobles de la comarca de la Safor se celebren al voltant dels Porrats, festa singular i pròpia de la Comunitat Valenciana.

Qualsevol altre poble de la comarca de la Safor pertanyent a la Mancomunitat, que demostre la celebració històrica d'un porrat i ho acorde el Plenari del seu ajuntament,també podrà integrar-se en aquesta unitat d'actuació.

L'objectiu primordial de la unitat ha sigut la creació d'una marca turística comuna que represente a tots els porrats de la Safor, per a la promoció d'aquesta expresió cultural i difusió mijançant una campanya conjunta a tot arreu.

Funcionament de la unitat d'actuació

La Comissió Especial de la Ruta dels Porrats, integrada per un representant de cada municipi integrat i un representant de la Mancomunitat, aprova anualment el projecte d'actuació que ha de portar endavant la Ruta, que inclou l'aprovació del calendari de realizació de cadascun dels porrats, fullets informatius, cartell informatiu, material promocional,etc.

També aprova el pressupost del projecte, que es finança amb els ingresos dels municipis, utilitzant com a criteri de repartiment, parts alíquotes iguals per municipis, a més dels recursos d'entitats públiques i externes que s'obtinguen.

A la Mancomunitat li correspon la tasca de materialitzar els acords de la Comissió Especial de la Ruta dels Porrats, així com tota la gestió administrativa que comporta.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31