PROP

La Mancomunitat de Municipis de la Safor en col-laboració amb la Generalitat Valenciana va posar en funcionament l'oficina PROP-LA SAFOR, amb la voluntat comuna per les dues parts d'aproximar l'administració als ciutadans, a fi de desconcentrar o descentralitzar les seues funcions.

En aquest sentit, la Mancomunitat de Municipis de la Safor, plenament implicada en la consecució d'una administració avançada, va posar a dispocició del PROP els elements infraestructurals, materials i personals necessaris per a l'òptim desenvolupament de les funcions assignades a l'oficina PROP, va assumir els costos de la gestió i va integrar els propis serveis de registre en aquesta oficina.

El PROP-LA SAFOR està ubicat en la mateixa seu de la Mancomunitat de la Safor, a l'avinguda República Argentina, núm. 28, a Gandia.
 

Serveis del PROP-LA SAFOR.

El  PROP-LA SAFOR és una oficina on els ciutadans, les associacions i les empreses poden presentar les sol-licituts i els escrits que vagen dirigits a qualsevol òrgan de l'administració de l'estat o a qualsevol òrgan de l'administració de la Generalita Valenciana, amb la mateixa eficàcia que si s'hagueren presentat en el registres d'aquests òrgans. També es podrán presentar les sol-licituds que van dirigides a la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

Així mateix, els ciutadans podran informar-se sobre tots els procediments que es tramiten en l'ambit l'administració de la Generalita Valenciana, com també podran obtenir impresos per a tramitar aquests procediments.
 

Contacte:
Av. República Argentina, núm. 28, planta baixa
46702 Gandia
Tel. 012

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31